Bra Federley

Federley

Federley

Fler riksdagsmän borde vara som Fredrick Federley enligt mig. Nu får han tydligen skit för att han fått erbjudande att fixa en fest och eftersom han får göra det gratis och då får gratis sprit på festen så blir det självklart skriverier om det hela(Expressen och nyheter24). Men vem av oss skulle tacka nej till att få göra en gratis fest och du får också bjuda vem du vill? Ingen skulle tacka nej till nått sånt och jag tycker det är bra att han inte har gjort det.

Be Sociable, Share!

2 Comments  »

  1. Karl says:

    Hur gammal är du egentligen, 12? Självklart är det ett problem om en folkvald politiker låter sig mutas av ett vodkaföretag, eller vilket annat företag som helst för den delen. Nästa gång Federley motionerar i riksdagen om något, hur ska vi då veta om det är hans egen åsikt eller om det är Smirnoff, Coca Cola eller nåt annat företag som talar? De som röstade på Federley kan inte vara speciellt glada åt att han går att köpa så lätt…

  2. Katta says:

    Jo, det finns de som skulle tacka nej till gratis alkoholutskänkning och att vara reklampelare för ett alkoholföretag.
    De som företräder en rörelse som har ett alkholpolitiskt program värt namnet.
    För rena privatpersoner är det naturligtvis inget problem – men de skulle inte heller fått erbjudandet. Alkoholföretagen räknar in varje krona de satsar.

RSS feed for comments on this post, TrackBack URI

Kommentera