cpnyheter

september 2, 2009

En för mycket?

Filed under: cp nyheter — Taggar: — cpnyheter @ 2:24 e m

People Magazine berättar Michelle att hon, trots att hon varit gravid 18 gånger förut, blev förvånad över att hon var gravid denna gången. Detta trots att hon varit sugen på pickles, något hon alltid var mycket sugen på i början av sina graviditeter. Först när hon inte lyckades gå ned i vikt så började hon misstänka att hon kanske var gravid. När hon gjorde ett graviditetstest visade det genast positivt.
– Jag berättade för Jim Bob och han kunde inte hålla tyst, han var så exalterad. Barnen var ute och lekte så han samlade dem och berättade nyheten. Det var mycket skrikande och gapande, säger Michelle.
Kanske tid att sluta nu? Eller hur många tror ni att de kommer få tillslut?
(Alltombarn, Vg)

Be Sociable, Share!

2 Comments »

  1. Familjen Duggar är Quiverfull-anhängare, en kristen rörelse som ser det som sitt största mål i livet att fylla världen med fler kristna krigare. Med de värderingar och kvinnosyn som följer med en sådan livsåskådning. Barnen går inte i skola med andra barn utan undervisas hemma för att lära sig att jorden skapades för 6000 år sedan, döttrarna får inte ha kort hår eller byxor. TV, högskolestudier och annat utomstående inflytande är inte tillåtet. Nämns kanske inte i alla artiklar.

    Kommentar by iggz — september 2, 2009 @ 9:42 e m

  2. Som nämns ovan är de med i en kristen sekt. Har läst på deras hemsida att de först provade preventivmedel men sen enkelt uttryckt blev oroliga att Gud skulle ifrågasätta att de inte tagit emot alla de barn han viljat ge dem. Så hur många barn till de blir beror nog på hur många de hinner med innan Michelle kommer i klimakteriet.

    Kommentar by Kimberly — september 12, 2009 @ 7:18 e m

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress