cpnyheter

juni 2, 2009

Gift dig med en ung tjej

Filed under: humor — Taggar: — cpnyheter @ 9:52 f m

Enligt AB så ska man gifta sig med en ung fru om man vill leva längre och det vill vi alla eller? Det är nämligen slutsatsen som tyska forskare har dragit efter att ha studerat befolkningsstatistiken i tyskland. Bäst enligt dom är att välja en fru som är mellan 15 till 17 år yngre för att minska riskerna ännu mer.

Be Sociable, Share!

5 Comments »

 1. Stackars dom äldre tjejerna då. De lär bli utan. Vad händer när den unga tjejen blir äldre? Skillsmässa eller? 😉

  Kommentar by Nova Star — juni 2, 2009 @ 10:04 f m

 2. Undra om den yngre tjejen kommer att dö i förtid pga att hon måste vårda sin allt mer skruttiga make? Jobbar inom äldreomsorgen och har sett en del fall där en hustru i 65- 70 års åldern vårdar 10-20 år äldre män och fullkomligt sliter ut sig. Är själv 47, men skulle aldrig kunna tänka mig en man i som är 60+ , det skulle krävas en fantastisk personlighet isåfall.

  Kommentar by Lisa — juni 2, 2009 @ 7:57 e m

 3. …och vad ska alla ”gamla tjejer” göra då? Leva ensamma? Och hur mår dom? VEM ska dom gamla tjejerna gifta sej med för att leva länge?

  Kommentar by Erica — juni 4, 2009 @ 3:31 e m

 4. Tjejerna skall ha yngre män såklart! Det måste ju gälla tvärtom oxå….eller?????????

  Kommentar by Annelie — juni 4, 2009 @ 4:53 e m

 5. Så var vi där igen då… fy faan vad tröttsamt! Detta är ett bevis på att vi inte har en sportslig chans i att komma till rätta med männens behov av att dominera samhället…
  Hela tiden dyker det upp en massa ”forskarnissar” som förklarar mannens totala överlägsenhet mot kvinnan… va bra. Hur förklarar forskare fenomenet med alla bokstavsbarn t ex? Skulle det kunna bero på mannes taskiga spermakvalitét? Att män tror att de kan skaffa ”friska” barn hela livet? Det kanske inte är så att de kan det med toppenresultat? Kanske deras biologiska klocka är kortare än kvinnans? Kanske erektionsproblemen är naturens sätt att säga ”Sorry, men dina fifteen minutes är över!” Vem vet! Ingen kommer någonsin att skänka pengar till sådana forskarstudier, det skulle vara alltför riskabelt att sätta mannens värde på spel. Stå på er kvinnor! Ni är alla tjejer för mej, men i olika åldrar. Ha en bra sommar! /Micke

  Kommentar by micke — juni 15, 2009 @ 2:29 e m

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress