cpnyheter

maj 23, 2009

Henrik Schyffert

Filed under: cp nyheter,humor — Taggar:, — cpnyheter @ 2:19 e m
Henrik

Henrik

Ja nu kan man snacka om massa gratis PR. Både AB och Expressen skriver om hur han nu ska bikta sig live i SVT ikväll och han ska vara sann mot sig själv. Vi får väl vänta och se om det är värt att se eller om det bara är ännu ett PR jippo.

Be Sociable, Share!

2 Comments »

  1. Schyffert är ett PR-geni. Är inte allt bara ett smart och konstruerat praktverk för att framstå som seriös och trovärdig nu när den ”allvarliga” Dramaten-karriären är i antågande? Folkkär konstutövare med besvärlig och utsatt uppväxt. Hans historier är mäkta osannolika i flera avseenden när man analyserar dem. Det finns motsättningar i handlingsmönstret hos den unge trakasserade Schyffert. Jag tror detta är en gäckande performance där han är meta-ironisk om ”den-framstående-artistens-svåra-uppväxt”. Glasklart! Recensenterna och svenska folket är lurat. (Det är dessutom ett tacksamt tilltag eftersom alla så gärna vill att det ska vara sant). Skickligt Schyffert!

    Kommentar by Fred — juni 1, 2009 @ 1:01 f m

  2. Jag tror inte att han är ett PR-geni. Jag tror bara att han ringer några tjänster från gamla lumparpolare i media-branschen. Han har gått från killing-skön-grabb till bock-oskön-gubbe. När jag kollade in hans 90-talsshow på SVT play trodde jag att jag på något sätt klickat fram sändningar från budgetdebatten. Schyffert ser lika gubbig ut och är lika tråkig. Min pappa brukar också ”göra sig rolig” över att SVT bara sänder skit…sååå old.

    Kommentar by Schyffert — juni 16, 2009 @ 10:16 e m

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress