Inte lätt att vara Slumdog stjärna

Ja det är inte alltid lätt att vara en kändis. Nu skriver media (Expressen, SVD, nyheter24 och dagbladet) om hur stjärnorna i slumdog filmen har fått sitt hus förstört av polisen i inden även dom ska ha blivit slagna av polisen. Så man får passa sig även om man är kändis. Efter två dagar så tar även AB upp den här nyheten för jag gissar på att det är samma händelse som det gäller annars är dom väldigt snabba på att bygga upp sina hus igen.

Be Sociable, Share!

2 Comments  »

  1. Förundrad says:

    Jag bli förundrad över hur någon kan lägga tid på att skriva sån här skit. Den här hemsidan (cpnyheter) kan inte anses vara annat än ett lågvattenmärke. Jag hoppas med hela mitt hjärta att ingen läser skiten. Jag vet att jag aldrig mer kommer besöka hemsidan.

  2. cpnyheter says:

    ja smaken e som baken…….

RSS feed for comments on this post, TrackBack URI

Kommentera