Lyckad ide??

Brud

Brud

Tror ni det skulle vara en lyckad ide att mannen planerar hela bröllopet i hemligt? Det är vad AB skriver om idag. Om hur en man har planerat hela bröllopet och allt innan han ens har friat till sin sambo. Min egna åsikt om det där är att ja tror nog bruden vill vara med och planera sitt egna bröllop eller vad tror ni?

Be Sociable, Share!

2 Comments  »

  1. GAAHHH ja hade dött,
    jag är mitt uppe i planering för vårat som går av stapeln 09 09 09 och de är väl precis tvärt om här att han INTE har mycket att säga till om :-p

    http://www.misstessan82.blogg.se

  2. Då jag är bröllopskoordinator för detta SurpriseBröllop så var jag på plats igår då ”Ulf” som igentligen heter Anders friade till sin Veronica.

    Hon blev otroligt överrasgad och chockad men väldigt glad. Veronica tycker det är väldigt skönt att allt är bokat och klart. Hon har idag varit och valt brudklänning, underkläder och om en vecka skall hon träffa frisör och make-up artst för att gå igenom det.

    Jag tror dock som dig att många brudar vill vara med och planera sitt bröllop men det finns dom som tycker att det är skönt att slippa det och Veronica är en av dem som tur är 🙂

RSS feed for comments on this post, TrackBack URI

Kommentera