cpnyheter

juni 11, 2009

Magnus Hedman igen

Filed under: cp nyheter — Taggar: — cpnyheter @ 10:10 f m

Nu är Magnus Hedman i pressen igen och denna gång är det inte för knark som AB skriver att de tydligen inte är knark längre. Utan det vara anabola steroider istället vilket inte är mycket bättre. Samtidigt försöker han bluffa bort 9,6 miljoner för att slippa betala så mycket i sin skiljsmässa. Han redovisar nämligen 9,6 miljoner på råvaror och förnödenheter. För det skulle han kunna köpt 20 915kilo oxfile.
(Nyheter24)

Be Sociable, Share!

2 Comments »

 1. Hej,

  Jag tycker du ska greppa en bild och lägga på sidan för CP-kampanjen. Där vi tar tillbaka uttrycket till dess rätta innebörd som är Cerebral Pares och inget annat.

  WHO stipulerar att ingen annan äger rätten att kalla någon eller något vid diagnosnamn som inte menar sig själv och sin egen diagnos. Så byt namn till något passande eller skriv något passande för namnet. Här vill vi i så fall hitta de senaste rönen inom stamcellsforskning, konduktiv pedagogik, hjälpmedel och annat som berör människor med Cerebral Pares.

  Låt oss nu utveckla världen framåt och inte stå och stampa i gamla förlegade synsätt. Så är du humanist eller helt CP?

  mvh,

  Jon

  Kommentar by Jon — juni 11, 2009 @ 2:01 e m

 2. En dag hoppas jag att ni kommer att komma i kontakt med någon, kanske ett litet barn, som har en CP skada. Sen – efter att ni gjort den bekantskapen skulle jag vilja se att ni med gott samvete använder er av förkortningen CP. Vem vet – det barnet kanske blir ert eget? Ska ni då med den framgångsstolthet ni känner idag berätta om er hemsida för det barnet? Jag tror inte det….

  Kommentar by Mie — juni 11, 2009 @ 3:20 e m

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress