cpnyheter

juni 11, 2009

Miss California förlorar kronan

Filed under: humor — cpnyheter @ 4:10 e m

Efter skandaler och bråk gick det inte längre för Carrie Prejean att behålla kronan men det roligaste med det hela är att hon fick sparken av Donald Trump som äger hela organisationen. Jag kan bara tänka mig hur det gick till.

(ab, vg, Dagbladet)

Be Sociable, Share!

3 Comments »

  1. Kanske dax att ändra namn på din blogg?

    Kommentar by Madde — juni 11, 2009 @ 5:18 e m

  2. Kul sajt, men tyvärr måste jag säga att jag stör mig regält på namnet. Hoppas du vet vad CP betyder på riktigt…om inte ta reda på det, för ditt namn på sajten passar inte med de verkliga betydelsen.

    Kommentar by Trebarnsmamman — juni 11, 2009 @ 5:54 e m

  3. Nopp inga planer på att ändra namn

    Kommentar by cpnyheter — juni 16, 2009 @ 1:42 e m

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress