cpnyheter

augusti 13, 2010

Norrmän har dålig arbetsmoral

Filed under: cp nyheter — cpnyheter @ 10:54 f m

Patienterna på akuten tvingades vänta i flera timmar.
En läkare hade smitit från jobbet för att rocka loss till Iron Maiden. Chefen är rasande men rockdoktorn rycker på axlarna.
– Jag har andra jobb och är inte rädd för att bli av med det här, säger han till BT.no
Det var i onsdags kväll som Iron Maiden spelade i norska Bergen. På akutmottagningen inne i centrum var det fullt med folk som fick vänta i timmar.
I stället för två läkare fanns där nämligen bara en. Den andre skulle ha varit där men fick erbjudande om att gå på konserten. Han ringde till sina kollegor men ingen ville byta arbetspass med honom – så han smet.
Nu är han avstängd från jobbet medan akutchefen ser över situationen.
– Det här är första gången på mina 13 år på akuten som jag sett någon prioritera en konsert framför att arbeta. Det är klart att vi tar väldigt allvarligt på det här. Vi kan inte ha det så här, säger Frank van Betten som är chef på akutmotagningen.
(ex,vg)

Be Sociable, Share!

6 Comments »

 1. Tøff type dette. Hva har han egentlig gjort? Var det noen som døde fordi han ikke var der? Kanskje de ventet litt lenger, men hva så? Hvis det hadde oppstått et akutt fall var det bare å sende dem til sykehuset. Hva med mennesker som bor langt ute på landet eller i små fjellbygder, hvor lenge må de vente på legehjelp? Han har helt rett, byfolk er bortskjemte og uttålmodige, og mange kommer til legevakten med
  ting som de kunne kurere selv med en asperin og noen timer i en god varm seng. Vi trenger flere slike som sier sannheten om disse bortskjemte byfolka som tror de er viktigere enn en god konsert.

  Kommentar by Agnes — augusti 13, 2010 @ 11:25 f m

 2. […] de svenske bloggerne koser seg og hevder at nordmenn har dårlig arbeidsmoral. This entry was posted on fredag, august 13th, 2010 at 12:51and is filed under Inneriks, […]

  Pingback by Drit i pasientene – rock on! | Nyhetsankeret — augusti 13, 2010 @ 1:55 e m

 3. Så når en lege gjør noe, så representerer han hele Norge?

  Idiotisk.

  Kommentar by heh — augusti 14, 2010 @ 4:50 e m

 4. Hehe. Så fordi én mann ikke er på jobb når han skal, så har nordmenn generelt dårlig arbeidsmoral? Det sier jo bare en hel del om forfatteren av denne bloggen. Må være trist å være så sneversynt og skjære alle over en kam.

  Kommentar by Floss — augusti 14, 2010 @ 6:02 e m

 5. Selvom legen burde avklart dette bedre med sine overordnede og sine kolleger denne kvelden burde ikke straffen være mer enn litt refs og en skriftlig advarsel. la mannen beholde sin stilling. Livet må nytes!

  Kommentar by Vetle Wroldsen — augusti 14, 2010 @ 9:34 e m

 6. Har jobbat i Norge i 4 år… Och jag kan intyga att 99% av alla norrmän är lata och har dålig arbetsmoral…

  Kommentar by G.SWEDEN — mars 13, 2011 @ 11:28 e m

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress