cpnyheter

juni 5, 2009

Pinsamma nakenbilder på Berlusconis gäster

Filed under: roliga nyheter — cpnyheter @ 5:44 e m

Nu sprider en spansk tidning pinsamma nakenbilder på gäster vid Silvio Berlusconis lyxvilla vid havet. Han ska tydligen tidigare försökt att hindra publiceringen. Men nu ska bilderna äntligen har kommit ut så vi får väl se om det blir en stor skandal av det hela. (VG, VG, Nyheter24 , SVD)

Har även skrivit tidigare om Berlusconi det kan du läsa här.

Be Sociable, Share!

5 Comments »

 1. De stoppade bilderna är från ett party för en delegation från Tjeckien där tidigare premiärministern Mirek Topolanek ingick.
  ENDA anledningen till att dom stoppades är att man smygfotograferat premiärministern Mirek Topolanek naken när han var gäst hos Berlusconi. Resten av bilderna är helt oskyldiga vilket du kan se här eftersom man troligtvis publicerat de ”värsta” bilderna.
  http://www.elpais.com/articulo/internacional/Berlusconi/califica/inocentes/fotos/fiestas/publicadas/PAIS/elpepuint/20090605elpepuint_14/Tes
  Vem som helst kan se att det inte är några ”nakenfester” eller ”orgier” utan bara folk som solar och badar i simbassäng. Topolanek på tredje (alltså den ”värsta”) bilden.
  I SvD skriver Von Hall att ”Flera av bilderna på flicktransporterna till Sardinien visar nämligen att Berlusconi använt regeringens flygplan för resorna”.
  Men det är ett helt felaktigt pastående. Fotografen har sagt något i den vägen men han har naturligtvis inga bilder på det. Berlusconi medger att han låtit gäster flyga tillsammans med honom vilket är tillåtet så länge det inte medför extra kostnader.
  Media beskriver det som att Berlusconi flugit in unga flickor för nakenfester. Vad man inte berättar är att Berlusconi använt sitt hus på sardinien för att ta emot statschefer och politiker från andra stater.
  Anledningen till att publiceringen avsmygtagna foton därifrån förhindrades var enbart att man fotografetat en statschef naken (tjeckiens premiärminister Topolanek).

  Kommentar by m — juni 6, 2009 @ 12:56 e m

 2. http://magazine.libero.it/lifestyle/generali/feste-in-villa-ecco-le-foto-ne9951.phtml
  I den här länken står det att bilderna är från maj 2008 och att dom visar Topolanek MED FAMILJ.
  En detalj som det ju är väldigt lägligt att utelämna om man vill kittla fantasin hos sin läsare.
  m

  Kommentar by m — juni 6, 2009 @ 2:18 e m

 3. …och här hittar vi också m enträget försvarande Berlusconi.
  Du ligger verkligen i, är du också månne med på bilderna?

  Kommentar by Nina — juni 6, 2009 @ 2:44 e m

 4. Hej Nina
  Så du ligger också i – kul att se.
  Jag menar – du ironiserar lite över att jag klistrar in mina kommentarer på många bloggar. Men du är ju själv där och tittar. Nåväl – inget ont menat. Tyckte bara det var lite kul att ses på ett annat party.

  Jag vet att artiklarna är vinklade eftersom jag läser italienska tidningar och ser italiensk tv.
  Berlusconis fru har inte alls deklarerat att hon vill ha skilsmässa pga ”gubbens” vidlyftiga affärer med minderåriga.
  Redan där är Du offer för en vinkling.
  Hon har bara sagt att Berlusconi har minderåriga vänner och då syftade hon på att Berlusconi uppvaktade en flicka på hennes 18-årsdag.

  Kommentar by m — juni 6, 2009 @ 9:20 e m

 5. En annan vinling är att man när man talar om regeringsflygen får det att låta som om Berlusconi låtit planet hämta ”unga flickor” för ”sexpartyn”.
  I själva verket har Berlusconi ALLTID själv varit med på planet.
  Fakta faller av någon anledning bort när svenska “journalister” översätter de italienska.
  Till och med Berlusconihatartidningen “La Repubblica” skrivar tydligt att det rör sig om flygningar där Berlusconi varit med i flygplanet. Han har alltså bara låtit sina vänner lifta med planet. Skriver man inte ut det så får man intrycket att regeringsplanet åkt fram och tillbaka bara för att tranportera “unga flickor”.

  Hade det varit en bil istället för ett flygplan hade man kallat det för “samåkning”.

  Berlusconi har redan berättat att han är tvungen att använda regeringsplanet (även vid vissa privata resor) eftersom han har ett 30-tal dödshot framförda mot sig. Säkerhetsapparaten skulle bli enormt mycket dyrare om andra medel användes. Han har TIO livvakter som reser med honom plus sekreterare och assistent. Om Berlusconi då vill resa tillsammans med en vän som han bjudit in till sin villa – ska då vännen vara tvungen att resa ensam med reguljärt flyg och Berlusconi tvungen att sitta ensam på planet? Om det finns några “unga flickor” bland passagerarna återstår också att se. Berlusconi har medgett att han flygit med den sångare som brukar underhålla på Berlusconis traditionsenliga fester då Berlusconi själv tar ton och underhåller sina gäster. Han har också flygit med en grupp reklamare som presenterat ett jobb för att marknadsföra italien.

  Just nu handlar det om flyget den 24 maj 2008. På det flyget fanns Berlusconi, hans favoritsångare Apicella, Berlusconis assistent, 10 livvakter, Maria Adelina (sångerska) och Antonio Murro (artist), Danilo Mariani (pianist), Valentini (Berlusconis chefsekreterare). Berlusconi tog med sig några artister som skulle uppträda på en fest i villan.

  Berlusconi har ju ett eget plan och att använda det skulle inte spela honom någon roll. Det handlar alltså enbart om säkerheten. Regeringsplanet är ständigt bevakat.

  Kommentar by m — juni 6, 2009 @ 9:26 e m

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress