cpnyheter

juni 15, 2009

Polis skjuter en 70 årig kvinna

Filed under: cp nyheter — Taggar: — cpnyheter @ 10:20 f m

Händelsen skakar nu USA efter att en polis har skjutit en 70årig kvinna när hon inte gjorde som polisen sa så tog han upp sin el pistol och sköt henne. Kan man inte övermanna en 70årig kvinna som polis så borde man kanske tänka på att byta yrke.
Vill man se filmen så Klicka Här

Be Sociable, Share!

3 Comments »

  1. Håller med om att elpistolen vart nog att ta i. Men ändå, han säger till henne flera gånger och hon lyssnar inte. Han kunde lika gärna sagt att nu är jag trött på detta du får följa me till station. Förmodligen har han väl gjort det också men sen inte lyckats övermanna en 70 åring. Dags att byta jobb…absolut.

    Kommentar by Micke — juni 15, 2009 @ 11:54 f m

  2. elpistolen är ofarlig, den gör bara ont. rätt åt den dumma idiotiska obstinata kärringen, stå där och gnata och ta upp tid som kan användas till annat. elakt men kärringen har ju garanterat lärt sig en läxa.

    Kommentar by pppppicce — juni 15, 2009 @ 3:24 e m

  3. jag hoppas att alla polismän/kvinnor ruttnar i helvetet. det är dom som skall sitta inlåsta bakom galler. alla tror att polisen är ett skydd mot faror. men i själva verket är det dom som är monster. dom utbildar sig till att skydda folket men istället sätter dom skräck hos oss medmänniskor. jagstår fast vid vad jag har sagt. DET ÄR DOM SOM SKA SITTA INNE.

    Kommentar by Kevin — juni 16, 2009 @ 2:27 e m

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress