cpnyheter

maj 13, 2009

Vilda cirkustider i Bredäng

Filed under: cp nyheter — Taggar: — cpnyheter @ 10:30 f m

Ja nu är det vilda cirkus tider i bredäng i alla fall om man ska tro tidningarna där SVD skriver om ungdomar i Bredäng som har kastat sten på cirkusdjuren. Så polisen fick bevaka cirkusen tills föreställningen var över tack vare några snorungar. Sen så hade tydligen några djur rymt också som AB skriver om vilket inte är så konstigt om nån kastade sten på mig skulle jag nog också rymma.

Be Sociable, Share!

3 Comments »

 1. I palestina kastar de sten mot israeler.
  I Sverige mot polis, bussar, brandkår och elefanter.
  Vilken härlig arabisk mångkultur!

  Kommentar by Camilla — maj 13, 2009 @ 2:06 e m

 2. Jag har arbetat många år inom svensk turnéteater. Invandraroråden är alltid en mardröm. Det är snarare regel än undantag att föreställingar störs eller till och med förstörs (av såväl ungdomar som vuxna), inbrott och stöld är vardagsmat och om man protesterar är man rasist och utsätts för stenkastning eller hot.

  Har sedan två år slutat besöka sådana områden (bredäng, rinkeby, ronna, rosengård). Det är helt enkelt inte värt besväret. Personal och artister blir traumatiserade och intäkterna räcker sällan för att ersätta skador på material (ex. var det en gång en ung man som sprättade upp tältduken med sin kniv för att han var nyfiken på vad som fanns i tältet. Kostnad för reparation ca. 35000).

  Nej, fy! Aldrig mer invandraroråden.

  Kommentar by smusse — maj 13, 2009 @ 5:55 e m

 3. Är det inte intressant hur ointressant reportrarna ansåg etnicitet var vid den här stenkastningen när det t o m ansågs behöva nämnas i rubriken i artiklarna om stenkastningen i Vännes?

  Kommentar by Oskar — maj 13, 2009 @ 7:42 e m

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress